Vem är ATIMs nya verksamhetschef?

Hej Sara Paulsdotter Hellberg, ny verksamhetschef på ATIM. Sara har från början bakgrund som sjuksköterska. De senaste åren har hon arbetat i ledande och verksamhetsutvecklande positioner inom bland annat Malmö Kvinnojour, hemsjukvården, äldreomsorgen och Röda Korset.

Varför sökte du dig till ATIM?
Som verksamhetschef för Malmö Kvinnojour har jag tidigare haft nära samarbete med ATIM och alltid imponerats av bredden och all kunskap som finns här. Jag har alltid brunnit lite extra för de svaga och utsatta i samhället, och barn- och kvinnofrågor ligger mig extra varmt om hjärtat. När jag såg att ATIM sökte en ny verksamhetschef blev jag eld och lågor, en sådan tjänst kommer inte ut särskilt ofta och jag såg min chans att kunna jobba med det jag verkligen brinner för med mitt driv av att kunna göra skillnad.

Vad gör ATIM unikt?
Här finns fantastisk personal som alla har unika kunskaper och otroligt mycket kompetens och erfarenhet. Jag förundras över vilken glöd och vilket driv här finns på plats, och det är en ynnest att få vara en del av detta team. ATIM har det senaste året haft tuffa utmaningar men har trots det aldrig tummat på den goda kvalitet som erbjudits, och hjälpt många människor att få det bättre. ATIM har en aktiv styrelse med en ordförande i spetsen som gjort allt för att arbetet ska fortsätta flyta på bra, om inte bättre och vi är nu inne i en fantastiskt rolig process där alla har jättemånga bra idéer om framtiden. Vi har en spännande tid till mötes!

Vad är ditt mål som verksamhetschef för ATIM?
Att vi ska nå ut till ännu fler människor och hjälpa ännu fler till ett bättre liv, det är mitt mål som jag alltid ska sträva efter och som är min motivation framåt. Det bästa hade ju varit om vi inte hade behövts överhuvudtaget, men tyvärr så ser ju verkligheten inte ut så. Folk ska veta vilka vi är, och att vi kan hjälpa och stötta på många olika vis. Kvinnor, barn och ungdomar ska känna sig välkomna och trygga hos oss, alla behöver vi en vän vi kan lita på och vi på ATIM vill vara just den vännen för dig.

Vilka frågor är viktiga för dig?
Att alla är lika mycket värda och att alla förtjänar ett tryggt samhälle utan risk att bli utsatt för någon slags våld.

Share this page:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Archives
Translate »
FLY SIDAN NU X